Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στη συνέχεια τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού κ. Αναστάσιος Μπινίσκος. 


Ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, επισκέφτηκα σήμερα μαζί με την αντιδήμαρχο του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας κα. Γεωργία Σκιαδοπούλου τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο Β’.

Η συνάντησή μας είχε ως κύριο θέμα την κοινωνική πολιτική του Δήμου σε συνέργεια με τις ενορίες μας και τις παροχές που προσφέρουμε στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Επίσης, συζητήσαμε τρόπους ώστε να διευρύνουμε τις σχέσεις συνεργασίας του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, των ενοριών και άλλων φορέων της πόλης μας με το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής.

Ο Μακαριώτατος πρότεινε με τη σειρά του δράσεις και ενέργειες ώστε να επιτευχθεί αυτή η διευρυμένη και συντονισμένη φιλανθρωπική δράση μεταξύ του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και της Αρχιεπισκοπής. Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και ό,τι θα είναι δίπλα μας για ότι χρειαστούμε!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια