Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Άγιος Δημήτριος: Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2023


 Για ακόμη μια χρονιά οι Απόκριες στην πόλη του Αγίου Δημητρίου θα εορταστούν ξέφρενα και με πολύ κέφι με τις θαυμάσιες εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους, που έχει ετοιμάσει με αγάπη ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος!

Η αναβίωση του ηπειρώτικου εθίμου της Τζαμάλας με ζεστά εδέσματα και το τσίπουρο να ρέει άφθονο, η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση και το καρναβάλι, μια συναυλία με τους +Banda, αλλά και η εξαιρετική μελωδική standup comedy βραδιά με τη μοναδική Σοφία Κουρτίδου συνθέτουν το πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα του Δήμου Αγίου Δημητρίου, που θα κλείσει με τα Κούλουμα που θα εορταστούν με ζωντανή μουσική, ζεστή φασολάδα, νηστίσιμα κεράσματα, τσίπουρο και φυσικά το πέταγμα του χαρταετού στο Πάρκο Ασυρμάτου.

Αναλυτικά:
✅ Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, Πλατεία Άρη Βελουχιώτη και ώρα 19:30 – Αναβίωση ηπειρώτικου αποκριάτικου εθίμου της Τζαμάλας από το Σύλλογο Κραψιτών.
✅ Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, Πάρκο Ασυρμάτου και ώρα 10:30 – Αποκριάτικο Καρναβάλι.
✅ Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 20:00 – Συναυλία με τους +Banda.
✅ Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 20:30 – Μελωδίες και standup comedy night με τη Σοφία Κουρτίδου.
✅ Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, Πάρκο Ασυρμάτου και ώρα 11:30 – Κούλουμα.
 
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια