Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


41 Street Cafe, Αντρέα Λεντάκη 41, Υμηττός

Το 41 Street Cafe, ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!!! Γιορτάζει τα  15 χρόνια λειτουργίας του κάτω από την ίδια διεύθυνση και  διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία για τις παροχές που προσφέρει σαν ένας χώρος καφεστιασης αλλά παράλληλα και χώρος πολιτιστικων εκδηλώσεων .

Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων λόγω των πολυετών συνεργασιών μας  με προμηθευτές , ταυτόχρονα με την  απαράμιλλη φροντίδα για κάλυψη των επιθυμιών των πελατών μας, μας έδωσαν τα όπλα για να διατηρήσουμε την ταυτότητα και χαρακτήρα μας, ειδικά όλη την περίοδο της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας  Πριν 15 χρόνια ,λοιπόν, ξεκινήσαμε να ονειρευόμαστε και να πράττουμε τις δράσεις μας για την Τέχνη, τον Λόγο,  την Φύση, έχοντας σαν επίκεντρο τον Άνθρωπο .

Λειτουργήσαμε σαν bar-theater (2008-2010) πρωτοχορεψαμε latin χορούς (2011-2013), διοργανώνοντας παράλληλα μουσικές βραδιές, αλλά και εκθέσεις ζωγραφικής (2010-2017). Μας ενέπνευσε ένας πίνακας ,μέσα στην περίοδο της πανδημίας  και ξεκίνησαμε τους Διαγωνισμούς Δημιουργικότητας (Ποίηση) ενώνοντας την Τέχνη και τον Λόγο (2020-2023), παράλληλα  με παρουσιάσεις βιβλίων , που έχουν να μας πουν "κάτι" .

Αθλουμαστε , εργαζόμενοι και πελάτες, συμμετέχοντας στις ποδηλατικές μας διαδρομές ,αλλά μαθαίνουμε και για τον τόπο μας , τον Υμηττό,  κάνοντας περιηγητικές διαδρομές (2020-2023).

Είμαστε παρόντες  σε συλλογικές φιλοζωικές, ανθρωπιστικές  και πολιτιστικές δράσεις γιατί θέλουμε να βοηθούμε !!!

Κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα με τα events που διοργανώνουμε ή στον χώρο μας ή όπου αλλού εμπνευστούμε!!!!

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος , λαμβάνοντας τα ερεθίσματα που μας δίνει η εποχή μας !!!!

Σας ευχαριστούμε  όλους , που με την παρουσία σας πίνοντας τον καφέ σας , ένα ρόφημα ή το ποτό σας, εμείς  εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε και να λειτουργούμε!!!

Ελπίζουμε να τα πούμε και από κοντά .  Χρειαζόμαστε την στήριξή σας με την προβολή των εκδήλωσεών μας,  με οποιον τρόπο θεωρείτε απαραίτητο 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλώ επικοινωνεστε μαζί μας .


Ευχαριστούμε 

Νούτσου Ευαγγελια

Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων 41 Street Cafe

Τηλ. επικοινωνίας 6980041009


41 Street Cafe,
Αντρέα Λεντάκη 41,
Υμηττός


Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Δάφνης Υμηττού-ΕΜΜΕΒΕ 











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια