Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ:ΕΑΣ: «Βαφτίζουν τη διάλυση, δημιουργία..!» Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού


Το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού με ανακοίνωση τους κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτική διάλυσης και εκφυλισμού με αφορμή όσα διαδίδονται περί «αξιοποίησης του ακινήτου της ΠΥΡΚΑΛ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…! 

Με ένα επικοινωνιακό κρεσέντο του Μαξίμου μετά το 15Αύγουστο, η κυβέρνηση προσπάθησε να «βαφτίσει το κρέας, ψάρι». 

Αναδεικνύει μονομερώς την αξιοποίηση του ακινήτου της ΠΥΡΚΑΛ όπως παραπλανητικά αναφέρει, αντί του ακινήτου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων όπως πραγματικά είναι, για να αποκρύψει εντέχνως ότι στον χώρο του Υμηττού υπάρχει παραγωγική μονάδα παραγωγής μεταλλικών μερών πυρομαχικών και η οποία αντί να στηριχθεί, κλείνει για να γίνουν υπουργεία. 

Αναδεικνύει τα σχέδια μετεγκατάστασης των υπουργείων, δεν κάνει όμως την παραμικρή αναφορά στη μετεγκατάσταση του καθόλα παραγωγικού εργοστασίου που αφορά την άμυνα της χώρας. 

Αυτό που εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών γίνεται είναι να χαρίζονται χρήσιμα μηχανήματα σε διάφορους ενδιαφερόμενους. 

Τέτοιες πρακτικές αποδεικνύουν την έλλειψη σχεδιασμού μετεγκατάστασης. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την πολιτική εκφυλισμού και διαμελισμού του εργοστασίου του Υμηττού. 

Απαιτούμε, για μια ακόμα φορά, να παρουσιαστούν στους εργαζόμενους των Ε.Α.Σ. αλλά και στον Ελληνικό λαό, τα σχέδια μετεγκατάστασης του εργοστασίου του Υμηττού, ώστε να συνεχισθεί το παραγωγικό του έργο στο σύνολό του. 

Όσο αυτό δεν παρουσιάζεται, η κυβέρνηση και η διοίκηση η οποία πιστά εφαρμόζει τα σχέδια διάλυσης, είναι υπόλογες στον Ελληνικό λαό και εγκληματούν κατά της άμυνας της χώρας σε μια περίοδο αρνητικών προκλήσεων σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Τα Δ.Σ. 

Σωματείου Εργαζομένων στα Ε.Α.Σ Υμηττού 

& 

Συμβουλίου Εργαζομένων 




 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια