Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αμύντας : Στα «πορτοκαλί» ο Μιχάλογλου

Μια εξαιρετική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αμύντας, ο οποίος συμφώνησε με τον ποιοτικό φόργουορντ, Αντώνη Μιχάλογλου (2,05 – 34 ετών).

Ο 34χρονος φόργουορντ επανέρχεται στην Α2, μετά τη σεζόν 2019-2020 όταν και αγωνίστηκε στο Αγρίνιο, όντας μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Γ’ Εθνική με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Αναλυτικά :

«Ο Μιχάλογλου στην ομάδα του Υμηττού

Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Μιχάλογλου. Ο 34χρονος power forward, με ύψος 205 εκατοστά, θα ενισχύσει το ανδρικό τμήμα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο Αντώνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενος στη νέα του ομάδα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μελος της οικογένειας του Αμύντα. Όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα σωματείο το οποίο δίνει βάση στις ανθρώπινες σχέσεις, τα παιδιά είναι μία παρέα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο με τα αποτελέσματα και τη συνεχή παρουσία της ομάδας στην Α2.

Ο coach Λιόγας ήταν ένας ακόμη λόγος να θέλω να είμαι στην ομάδα, μιας και είναι από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν στην κατηγορία.

Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλες νίκες!!”


Who is who

Γεννημένος στην Αθήνα, στις 9 Απριλίου του 1988, ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του ΑΣ Πέρα από όπου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, συμμετέχοντας τις σεζόν 2005-07 στην Α1 και στο ULEB Cup. Παράλληλα υπήρξε διεθνής με τoυς Παίδες, Εφήβους και Νέους (2007 ήταν στην all star game Greece u-20). Στην πρώτη τη τάξει κατηγορία έχει αγωνιστεί επίσης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας όντας αρχηγός της ομάδας της Ηλείας την περίοδο 2016-17.

Στην Α2 Εθνική κατηγορία έχει αγωνιστεί με Ηλυσιακό, Πανερυθραϊκό, Παγκράτι δυο χρόνια, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Δούκα και Αγρίνιο. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Αρκαδικό στη Β’ Εθνική, όπου κατέκτησε την άνοδο στην Α2, στην Καβάλα στη Β Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του και στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Την επόμενη σεζόν κατέκτησε με το Αγρίνιο την άνοδο στην Α2 βγαίνοντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου και στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος για δεύτερη σερί σεζόν, με την οποία αγωνίστηκε και στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία την επόμενη σεζόν».

Την κομμένη σεζόν της πανδημίας αγωνίστηκε στην Κεφαλλονιά στην παρθενική εμφάνιση του Ναυταθλητικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Ληξουρίου στη Β’ Εθνική και την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Καλώς ήρθες Αντώνη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια