Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αμύντας: Έμεινε για 12η σεζόν στα 45 του ο Θοδωρής Βαρδιάνος

 


Ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ ανανέωσε για 12η σεζόν στον Αμύντα, προσθέτοντας την εμπειρία του στην προσπάθεια μιας εκ των σταθερών ομάδων στην Α2.

Η ανακοίνωση του Αμύντα με το βιογραφικό του παίκτη:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του Θοδωρή Βαρδιάνου, που θα ενισχύσει τους “πορτοκαλί” και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, φτάνοντας είκοσι επτά χρόνια αγωνιζόμενος με την πορτοκαλί μπάλα στα ανδρικά τμήματα.

Ο Θοδωρής θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μηχανή των Ανδρών, βοηθώντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του τμήματος, με την εμπειρία του και τον χαρακτήρα του, έχοντας βασικό ρόλο στην χημεία, στην ομοιογένεια και στην εξέλιξη του ρόστερ!

Ο 45χρονος “βιονικός” Θοδωρής, άλλος ένας παίκτης που έχει γίνει ένα με το Σύλλογο, θα συμμετέχει για 12η συνεχή σεζόν στο ρόστερ των ανδρών μας, έχοντας φτάσει τις 430 συμμετοχές μόνο στην Α2 Εθνική κατηγορία, στην οποία μετράει και δέκα επτά αγωνιστικές περιόδους.

Ο Θοδωρής γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1978 και ξεκίνησε τον αθλητισμό στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. με στίβο, σε ηλικία 9 ετών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την πορτοκαλί μπάλα στα τμήματα του Μίλωνα και για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε ανδρικό τμήμα το 1995, επίσης με τον Μίλωνα στην Α2 Εθνική.

Από τη σεζόν 2011-12 αγωνίζεται με την ομάδα του Υμηττού, για δώδεκα συνεχόμενες σεζόν, συνεχίζοντας τη σπουδαία καριέρα του στις Εθνικές κατηγορίες (1 άνοδο από την Γ’ Εθνική, 4 από τη Β’ Εθνική και 1 από την Α2).

Την περασμένη περίοδο με την ομάδα του Υμηττού είχε 26 συμμετοχές, με μέσο όρο 26′ και συνολικό ποσοστό ευστοχίας 40% στα σουτ τριών πόντων. Είναι γιός του Κώστα και της Μάρως και έχει έναν αδελφό τον Νίκο.

Οι δηλώσεις του στο amyntas.gr:

“Νιώθω υπερήφανος και ευγνώμων που βρίσκομαι για δωδέκατη χρονιά σε έναν τόσο υγιή σύλλογο όπως ο Αμύντας.

Φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά χωρίς το στυλοβάτη μας, τον Λεωνιδα Ζούπα, αλλά παρόλα αυτά, μαζί μας από ένα διαφορετικό μετερίζι του βοηθού προπονητή στον πάγκο, να δίνει ψυχραιμία σε όλους μας.

Έχοντας τον Δημήτρη Λιόγα στην πρώτη γραμμή του πάγκου με την εμπειρία και μαχητικότητα του, θα μεταβιβάσει στην ομαδα το μέταλλο του πρωταθλητισμού.

Τέλος εμείς η ώριμη φουρνιά του Αμύντα όπως ο Παναγιώτης Κουκουνιάς και ο Αντριάνο Τοπάλι, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λεωνίδα, θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά της ομάδας, ευχόμενοι να έχουμε όλοι μία υγιή και μαχητική χρονιά στην Α2 κατηγορία αντρών.”

Καλή συνέχεια Θοδωρή στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια