Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Τομέας Άμυνας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Μέρος της σταδιακής απαξίωσης των ΕΑΣ η απόφαση αλλαγής της έδρας τους

 


Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Τομέα Άμυνας ΠΑΣΟΚ για την απαξίωση της αμυντικής βιομηχανίας:

"Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας συνεκλήθη Γενική Συνέλευση Μετόχων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων προκειμένου να αποφασιστεί η μεταφορά της έδρας της εταιρείας από τον Υμηττό στην Μάνδρα Αττικής.

Η απόφασή αυτή συνδέεται με την εξαγγελία του πρωθυπουργού, τον Απρίλιο του 2021, για μετεγκατάσταση του εργοστασίου και τη δημιουργία του πάρκου Λεντάκη που όμως αν και έχουν περάσει δεκαπέντε μήνες δεν έχετε ακόμη αποφασίσει που θα μεταφερθεί το εργοστάσιο. 

Είναι προφανές ότι η διατήρηση της έδρας της εταιρείας στον Υμηττό, δηλαδή η διατήρηση ορισμένων γραφείων στο πλήθος των κτιριακών εγκαταστάσεων που σχεδιάζεται να δομηθούν στο πάρκο Λεντάκη, δεν επηρέαζαν καθόλου τους σχεδιασμούς σας για την μετεγκατάσταση και τη μεταφορά των εννέα υπουργείων στον Υμηττό.

Κατά συνέπεια, η απόφαση σας για μεταφορά της έδρας της εταιρείας αποτελεί μέρος της σταδιακής απαξίωσης την οποία ακολουθείτε εδώ και τρία χρόνια."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια