Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε Δάφνη και Παγκράτι – Σύλληψη ψυχιάτρου για παράνομα χάπια

Εφόδους σε δύο ιατρεία σε Παγκράτι και Δάφνη πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας, ύστερα από καταγγελία σε βάρος ψυχιάτρου για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων και έκδοση ψευδών γνωματεύσεων.

 Η έρευνα έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης όταν και συνελήφθη μία γυναίκα ψυχίατρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά από σχετική καταγγελία στην Οικονομική Αστυνομία , η οποία έκρινε ότι πρέπει να γίνει έρευνα στα δύο ιατρεία που διατηρεί.

Στο ένα από τα δύο ιατρεία οι αστυνομικοί εντόπισαν κουτιά ηρεμιστικών φαρμάκων, τα οποία κατείχε παράνομα, καθώς και φαρμακευτικά σκευάσματα αγνώστου προελεύσεως.

Αναλυτικότερα, κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 92 συσκευασίες διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων από τα οποία είχαν αφαιρεθεί και τα δύο μέρη της ταινίας γνησιότητας του Ε.Ο.Φ.

Σε βάρος της ψυχιάτρου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων κατά παράβαση της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες ενώ διερευνάται εάν τα κατασχεθέντα σκευάσματα είναι προϊόντα παράνομης ψευδούς συνταγογράφησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια