Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή - Πολιτική εκτροπή στο δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού

 


"Για πολλοστή φορά, όσοι παρακολουθήσαν το δημοτικό συμβούλιο της 25ης Μάϊου είδαν μια ακόμα πολιτική εκτροπή.

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά από την πλευρά της διοίκησης, η Αντιδήμαρχος Χρύσα Θάνου.

Την στιγμή που είχε τον λόγο ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης "Δάφνη - Υμηττός, Πόλη Φωτεινή" και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Δαουλάρης, η Αντιδήμαρχος εντελώς αναίτια ξεκίνησε το πολιτικό της σόου με εκφράσεις και γέλια πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα υποβαθμίσει την τοποθέτηση του Γιώργου Δαουλάρη.

Η ανικανότητα του Δημάρχου και η απειρία του προέδρου, βοήθησαν τη σοουγούμαν να ξεφύγει ακόμα μια φορά από την κανονικότητα, την ευπρέπεια και τον σεβασμό που οφείλει να έχει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος προς το δημοτικό συμβούλιο.

Έχουμε συνηθίσει από τον Δήμαρχο να αρέσκεται σε βαρυσήμαντες δηλώσεις και σε μεγάλα λόγια χωρίς κανένα μέχρι σήμερα αντίκρισμα.

Όμως όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, ο Δήμαρχος αντί να λαμβάνει θέση ως πολιτικός προϊστάμενος των αντιδημάρχων και της δημοτικής ομάδας του, είτε κάνει ότι δεν βλέπει, είτε δεν ακούει, είτε φεύγει από την αίθουσα.

Εάν πιστεύει στη Δημοκρατία, στους θεσμούς και στον ρόλο που εκπροσωπεί, οφείλει να σκεφτεί σοβαρά την εικόνα της αντιδημάρχου του.

Το ότι ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διέκοψε τη διαδικασία για να ηρεμήσουν την αντιδήμαρχό τους που παραληρούσε, δεν δικαιολογεί την απόλυτη σιωπή του.

Εφόσον ο νόμος δίνει σε αυτόν το απόλυτο δικαίωμα να ορίζει αντιδημάρχους, φέρει απόλυτη ευθύνη για όσα τραγικά συνέβησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Μπορείτε να δείτε το δημοτικό συμβούλιο εδώ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια