Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Επίσκεψη π. Δημάρχου Δάφνης Υμηττού στο Μιχαλοπούλειο σχολείο Κοφίνου στην Κύπρο

Κατά τη διάρκεια επίσημης διήμερης επίσκεψης του στην Κύπρο, ο πρώην δημάρχου Δάφνης-Υμηττού κος Μ. Σταυριανουδάκης  επισκέφτηκε το Μαρτυρικό χωριό και το «Μιχαλοπούλειο Δημοτικό Σχολείο» Κοφίνου.
Η περιοχή συνδέεται  με δεσμούς φιλίας, αδελφοσύνης  και αλληλεγγύης, με τον πρώην Δήμο Δάφνης που ήταν Δήμαρχος για 17  χρόνια. Στις δύσκολες στιγμές της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο, ο Χαρισματικός  Ηγέτης  Δήμαρχος Δάφνης αείμνηστος Χρήστος Μιχαλόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι  κάτοικοι του Δήμου Δάφνης, στήριξαν τους πρόσφυγες του χωριού της Κοφίνου με κάθε τρόπο, ενώ ταυτόχρονα βοήθησαν στην κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου της Κοφίνου το οποίο και υιοθέτησαν. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής  στο Χρήστο Μιχαλόπουλο για την προσφορά του στην περιοχή,  οι πρόσφυγες  της Κοφίνου μετονόμασαν το Δημοτικό Σχολείο τους σε «Μιχαλοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Κοφίνου». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια