Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εκδήλωση από την Πενταμελή Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς-Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης -Υμηττού την Κυριακή 10.04.2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των  Αδέσποτων Ζώων, ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού και η Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς–Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττού, διοργανώνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, εκδήλωση ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς της πόλης μας, ΔΙΑΔΟΣΗΣ της έννοιας του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για το νέο πλαίσιο – πρόγραμμα “ΑΡΓΟΣ” και λοιπές διατάξεις (ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ.4830/2021, ΦΕΚ169/Α/18-9-2021).


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί: την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 11.00 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Υμηττού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μικροί και μεγάλοι ζωγραφίστε, δημιουργήστε, φωτογραφίστε «εικόνες» από τη ζωή των αδέσποτων φίλων μας και σας περιμένουμε, να μας τα παραδώσετε την ημέρα της εκδήλωσης με ετικέτα του ονόματός σας.

                Τα έργα σας θα τοποθετηθούν σε ειδικά ταμπλό στον χώρο της εκδήλωσης και ακολούθως θα τοποθετηθούν στους χώρους της Φιλοζωικής Επιτροπής (Τραπεζούντος 2 και Περιστάσεως, Υμηττός-Τηλ.210 9751844).

Θα λάβουν μέρος:

  • Μαθήτρια 7ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, τραγούδι:¨Χάρκοβο, Κίεβο, Οδησσό¨αφιερωμένο, ως σύμβολο ελπίδας, στα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Υμηττού (Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεις) με το θεατρικό έργο: «Τα αδεσποτάκια μας»
  • Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Δάφνης -Υμηττού με όμορφα τραγούδια για τα ζωάκια!                                   

Κέλλυ Βουδούρη (Τραγούδι),
Αχιλλέας Τρεμπίτσκας (Κιθάρα-Βιολί)
Γιώργος Καυγάς (Κιθάρα-Μπουζούκι)
Σπύρος Λιβέρης (Μπάσο,cajon,νταούλι) 

Απονομή βραβείων Eθελοντισμού σε Εθελοντές Κτηνίατρους και ενεργούς Φιλόζωους, συνοδοιπόρους στο έργο μας.

Θα μοιραστούν σε μικρούς και μεγάλους, συμβολικά δωράκια, φτιαγμένα από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας με πολλή αγάπη!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια