Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δελτίο τύπου από το ΚΕΠ Υγείας Δάφνης – Υμηττού για εξέταση Αντιγόνου Rapid τέστ (AgSarsCoV2) 22.12.2021

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού και το Κέντρο Πρόληψης  για την Υγεία (ΚΕΠ Υγείας), αντιλαμβανόμενοι τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19 και εστιάζοντας στην ΠΡΟΛΗΨΗ, προέβησαν  σε έκκληση συμπαράστασης προς τα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα της πόλης μας, προκειμένου να παρασχεθεί στον  εγγεγραμμένο ωφελούμενο πληθυσμό στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, προνομιακή  τιμή για την εξέταση  του Αντιγόνου Rapid (AgSarsCoV2).

Oι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι πολίτες στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, πρέπει να προσέλθουν  στο ΚΕΠ Υγείας της πόλης μας (Ελ.Βενιζέλου 5 ,Δάφνη τηλ: 210-9769598) από τις 09:00π.μ. έως 15:00, για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να παραλάβουν την ίδια χρονική στιγμή, την αίτηση συμμετοχής τους  που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και στη συνέχεια να απευθυνθούν στα κάτωθι Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα, ώστε να πραγματοποιήσουν  την εξέταση του Αντιγόνου Rapid με κόστος 5 ευρώ.

  • Ιατρική Επίβλεψη

Δερβενακίων 6,  Δάφνη Αττικής

Τηλ: 210-9703356

  • ALPHAΔιάγνωση

Καραολή Μιχαήλ 1-3 & Παπαναστασίου 2

Δάφνη Αττικής

Τηλ: 210-9707007

Ευχαριστούμε θερμά τα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα,’’ Ιατρική Επίβλεψη’’  και ‘’ALPHA ΔΙΑΓΝΩΣΗ’’, για την άμεση ανταπόκριση και την στήριξή τους στην αέναη  προσπάθεια μας να διαφυλάξουμε  τη  Δημόσια Υγεία.


Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος


  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (Δημοτικά Ιατρεία)

Υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Γεωργία Γρ. Σκιαδοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια