Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Καταγγελία δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης για φραστική επίθεση από πρώην αντιδήμαρχο της διοίκησης Σταυριανουδάκη και άτυπο σύμβουλο του δημάρχου κ. Μπινίσκου Αναστασίου

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο πρώην αντιδήμαρχος κος Καράμπαμπας επιτέθηκε φραστικά μετά το τέλος της συνεδρίασης στον κο Γιώργο Δαουλάρη. Ο κος Καράμπαμπας, παρά τους περιορισμούς της επιδημίας, κινείται με μεγάλη άνεση στο δημαρχείο εδώ και δύο χρόνια ενώ συντονίζει, όπως είναι σε όλους γνωστό, τις τεχνικές υπηρεσίες λειτουργώντας ως βασικός συνεργάτης του νέου Δημάρχου σε θέματα έργων, χωρίς καμία θεσμική θέση. Σύμφωνα με το επίσημο οργανόγραμμα του δήμου, η κόρη του έχει έμμισθη θέση ειδικού συμβούλου δημάρχου αλλά ο ίδιος καμία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δάφνη-Υμηττός Πόλη φωτεινής:

Κι ενώ η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα τη δημιουργία του κυβερνοπάρκου στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ ΥΜΗΤΤΟΥ, είχε ολοκληρωθεί, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κατά την αποχώρηση του πλησιάστηκε από τον πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών έργων της διοίκησης του πρώην δημάρχου. Ο σταθερός θαμώνας της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και του γραφείου του σημερινού δημάρχου, με έκδηλο θυμό, του απηύθυνε “σε είχα υπερτιμήσει, σε είχα υπερτιμήσει!” και γύρισε να φύγει. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πόλη Φωτεινή”, συνεχίζοντας τη διαδρομή του προς στο πάρκινγκ του δημαρχείου του πρώην Δήμου, του απάντησε: “Θάνο Καράμπαμπα, η δική μου άποψη από την αρχή έως και σήμερα παραμένει η ίδια”. 

Σε αυτό το σημείο ο κ. Καράμπαμπας άρχισε να φωνάζει προς τον Γιώργο Δαουλάρη απευθύνοντάς του υβριστικά σχόλια και χαρακτηρισμούς. Ο κ. Δαουλάρης, ψύχραιμος, του απαντούσε ότι δεν είναι ωραίος ο τρόπος του κι ότι δεν ταιριάζει ούτε στην ηλικία του ούτε στις θέσεις τις οποίες υπηρετεί και υπηρέτησε ούτε στο χώρο στον οποίο βρίσκονται. Τότε, ο κ. Καράμπαμπας, άρχισε να καταφέρεται εκ νέου στον κ. Δαουλάρη κι αυτήν τη φορά και στην οικογένειά του. Ο Γιώργος Δαουλάρης, συνεχίζοντας ψύχραιμα, του ζήτησε να μην πιάνει στο στόμα του την οικογένεια του. Ο κ. Καράμπαμπας, σε έξαλλη κατάσταση και με κινήσεις οι οποίες παραπέμπουν σε χειροδικία, μπήκε στο όχημά του και με έναν απότομο ελιγμό πλησίασε τη μηχανή του κ. Δαουλάρη. Εκεί σταμάτησε, έκανε πίσω κι έφυγε έξαλλος.

Τη σκηνή παρακολούθησαν όσοι δεν είχαν αποχωρήσει από το χώρο μεταξύ των οποίων κι ο κ. Μακράκης Γιώργος, σύζυγος της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε Κίνηση” κας Όλγας Χριστινάκη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τον Γιώργο Δαουλάρη να προσέχει λίγο παραπάνω στην επιστροφή του προς το σπίτι.

Ο λόγος που πυροδότησε την επιθετική αντίδραση του κ. Καράμπαμπα, προφανώς ήταν η αρχική τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο του κ. Δαουλάρη κατά την οποία όταν ο Πρόεδρος ζήτησε, για λόγους περιοριστικών μέτρων, να αποχωρήσουν οι πολίτες από την αίθουσα και να παραμείνουν στον εξωτερικό χώρο παρά του κρύου και της βροχής, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης είπε ότι εφόσον αυτό συμβεί θα πρέπει να αποχωρήσουν και οι φίλοι της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου. Αναφέρθηκε ονομαστικά στον κ. Καράμπαμπα ο οποίος είχε καθίσει πίσω από την πλευρά του δημάρχου μαζί με τους τεχνικούς της συνεδρίασης, όπως στην προηγούμενη συνεδρίαση. Ο κ. Δαουλάρης απευθύνθηκε προς τον δήμαρχο ρωτώντας τον ποιά θεσμική θέση έχει ο κ. Καράμπαμπας που του επιτρέπει να παραμένει στην αίθουσα τη στιγμή που έχει ζητηθεί από τους υπόλοιπους πολίτες να αποχωρήσουν.

Ο κος Καράμπαμπας, παρά τους περιορισμούς της επιδημίας, κινείται με μεγάλη άνεση στο δημαρχείο εδώ και δύο χρόνια ενώ συντονίζει, όπως είναι σε όλους γνωστό, τις τεχνικές υπηρεσίες λειτουργώντας ως βασικός συνεργάτης του νέου Δημάρχου σε θέματα έργων, χωρίς καμία θεσμική θέση. Σύμφωνα με το επίσημο οργανόγραμμα του δήμου, η κόρη του έχει έμμισθη θέση ειδικού συμβούλου δημάρχου αλλά ο ίδιος καμία.

Η συμπεριφορά του εγείρει μεγάλα ερωτηματικά κι επιρρίπτει

μεγάλες ευθύνες στον δήμαρχο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια