Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανεμβολίαστο παραμένει το 30 % των Δημοτικών Υπαλλήλων. Δείτε σε Δάφνη-Υμηττό το ποσοστό των εμβολιασμένων υπαλλήλων.

Ανεμβολίαστο παραμένει το 30 % των Δημοτικών Υπαλλήλων όλης της Ελλάδας, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕΔΕ.

Κάτω από τον μέσο όρο το ποσοστό των ανεμβολίαστων σε Δάφνη-Υμηττό. Συγκεκριμένα από τους 252 δημοτικούς υπαλλήλους έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει οι 170, ποσοστό 67 %, ενώ δεν έχουν εμβολιαστεί ούτε νοσήσει 82 υπάλληλοι, ποσοστό 33%.

« Με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και επεξεργάστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών , από τους 108.913 εργαζόμενους που υπηρετούν στους 332 Δήμους, έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει οι 74.884 (ποσοστό 70 %), ενώ 34.029 είναι υπόχρεοι στο να υποβάλλονται σε rapid test. », αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΚΕΔΕ, επισημαίνοντας επιπλέον ότι « με βάση τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, σε 176 Δήμους το ποσοστό των εμβολιασμένων ή νοσήσαντων εργαζομένων είναι πάνω από 70 %. Σε 125 είναι άνω του 60 %, σε 29 άνω του 50% και μόλις σε δύο είναι κάτω από 50 % ».

Η ΚΕΔΕ μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα αρχείο υπό τον τίτλο « ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ » με τα στοιχεία από όλους τους δήμους της Ελλάδας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια