Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αμύντας Δάφνης-Υμηττού: Dillon Avare ο 1ος κοινοτικός στην ιστορία του



Την έναρξη συνεργασίας του με τον πρώτο κοινοτικό αθλητή στην ιστορία του, ανακοίνωσε ο ΑΟ Αμύντας, στην ένατη συνεχόμενη θητεία του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας,

Η ομάδα του Υμηττού θα ενισχυθεί στην περιφερειακή γραμμή της με τον 25χρονο play maker, Dillon Avare, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια της Δάφνης Δαφνίου και μέτρησε 20 πόντους με πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο.

Η ανακοίνωση της ομάδας και οι δηλώσεις του παίκτη:

«Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Dillon Avare, που θα ενισχύσει, ως κοινοτικός, το ανδρικό τμήμα στην ένατη συνεχόμενη θητεία του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2020-21.»

Ο Dillon μίλησε για πρώτη φορά στο amyntas.gr, σχολιάζοντας τη δεύτερη προσπάθειά του στο Ελληνικό μπάσκετ:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Αμύντα και θα παίξω ξανά για τον προπονητή Μάη. Είναι ένας απίστευτος οργανισμός και όλοι, από τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο μέχρι και τους παράγοντες δεν ήταν παρά εκπληκτικοί για μένα. Ανυπομονώ πολύ να μπορέσω να μπω στο γήπεδο με την ομάδα μου και να εκπροσωπήσω τον Αμύντα!“.

Ο 25χρονος point guard, ύψους 183 εκ. γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1995 και έπαιξε για πρώτη φορά στην ομάδα του Λυκείου Lexington Catholic στο Kentucky. Σημαντική εμπειρία στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα NCCA των ΗΠΑ έχοντας αγωνιστεί 15 φορές με το Louisville Cardinals, έχοντας ως προπονητή και τον Ρικ Πιτίνο, πριν φορέσει τη φανέλα του Eastern Kentucky U Colonels για δύο περιόδους (2016-2018). Μετά την αποφοίτησή του συμμετείχε στο δεύτερο τη τάξει Ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Δάφνης Δαφνίου, τη σεζόν 2019-20 έχοντας σε 5 αγώνες 20 πόντους με ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα 30%.

Σπούδασε οικονομικά στο κολλέγιο και με ειδίκευση στη διοίκηση αθλημάτων στο μεταπτυχιακό του. Οι γονείς του είναι ο Rick και η Diane, ο αδελφός του Ryan και ο αγαπημένος του σκύλος Malone. Του αρέσει να παίζει πινγκ πονγκ, η παρέα με τους φίλους του και τα βιντεοπαιχνίδια.

Καλώς ήρθες Dillon στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!

Welcome Dillon to our team and we wish you to fulfill your goals with us!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια