Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλιούπολη:«COVID-19 RAPID TEST», τη Δευτέρα 23/08/2021, στο ΚΑΠΗ στην Αγία Μαρίνα 9:30-15:00

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου πραγματοποιείται ακόμη μια φορά από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», στο Κ.Α.Π.Η. στην Αγία Μαρίνα στην Ηλιούπολη από τις 09:30 έως τις 15:00.

Όλοι οι πολίτες ηλικίας 10 ετών και άνω, μπορούν να προσέλθουν πεζοί και να υποβληθούν στον έλεγχο.

Διευκρινίζεται ότι όποιος συμμετέχει πρέπει:

- Να έχει μαζί του τον Α.Μ.Κ.Α. του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.

- Να έχει φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.

Η Δημοτική Αστυνομία, δημοτικοί υπάλληλοι και εθελοντές θα φροντίσουν για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της δράσης, με τήρηση όλων των οδηγιών που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, κλπ.)

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, συνεργάζεται με τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς και λαμβάνει όλα τα μέτρα, για την καλύτερη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.


Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια