Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ενημέρωση από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής για τα προσωρινά αποτελέσματα της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” Περιόδου 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 13 Αυγούστου ανακοινώνονται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην ιστοσελίδα της (https://www.eetaa.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” Περιόδου 2021-2022 και το Πρόγραμμα “Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας” Περιόδου 2021-2022. Παρακαλούμε να ελέγξετε ότι έχετε πλήρη φάκελο στα προσωρινά αποτελέσματα. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να υποβάλλεται ένσταση ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. από τις 14/8/2021 έως την 18/08/2021.

Στις 20/08/2021 θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα με νέα ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (https://www.eetaa.gr), όπου και θα σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφορτώσετε το voucher σε μορφή pdf. Προκειμένου, λοιπόν, να εγγραφείτε στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Δάφνης-Υμηττού θα πρέπει να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση okpdy@dafni-ymittos.gov.gr με επισυναπτόμενο αρχείο το voucher και κείμενο όπου θα μας αναφέρετε το ονοματεπώνυμο της ωφελούμενης (μητέρας), 3 επιλογές σταθμών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού για να υπογράψετε τη σύμβαση. Για τη σειρά εγγραφής στον κάθε σταθμό θα τηρηθεί η σειρά με την οποία θα λάβουμε το προαναφερόμενο μήνυμα από εσάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια