Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Έγκλημα στη Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση

 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί ο 39χρονος συζυγοκτόνος. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε παράφορα την 31χρονη σύζυγό του και ότι ήταν θέμα τιμής, καθώς πίστευε ότι τον απατούσε. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το MEGA, ο θάνατος της 31χρονης ήταν μαρτυρικός. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει ότι ο θάνατος από τις μαχαιριές επήλθε μέσα σε τρία με πέντε λεπτά.


Ο 39χρονος φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό. Η άτυχη γυναίκα ήταν πιθανότατα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν είχε αμυντικούς τραυματισμούς.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 39χρονο


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας στον 39χρονο από τη Δάφνη που ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του από ζήλια. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια