Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Άγρια γυναικοκτονία πριν από λίγο στη Δάφνη (Βίντεο)

Ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 32 ετών γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους. Ο συζυγοκτόνος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε τη γυναίκα του «επειδή τη ζήλευε».

Οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Χαραυγή Δάφνης και τη βρήκαν στο κρεβάτι νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Tο 10χρονο παιδί της οικογένειας, δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.


Προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό η στάση της αστυνομίας, μετά από καταγγελία ενοίκου της πολυκατοικίας όπου συνέβη η γυναικοκτονία στη Δάφνη. 

Όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή της στο Facebook η ένοικος της πολυκατοικίας, η γυναικοκτονία στη Δάφνη φαίνεται να αποτελεί υπόθεση συνεχούς και κλιμακούμενης κακοποιητικής συμπεριφοράς και έμφυλης βίας. 

Ο 40χρονος, οποίος σκότωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και παραδόθηκε, φέρεται να είχε προχωρήσει και στο παρελθόν σε κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον της.

Σύμφωνα με την ένοικο της πολυκατοικίας, στις 11 Ιουλίου, δηλαδή 19 μέρες πριν τη γυναικοκτονία, η ίδια είχε υποστηρίξει ότι είχε καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει περιστατικό ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο.

Σύμφωνα με την ίδια και όσα αναφέρει στην ανάρτησή της, «το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν».

Σε σημερινή της ανάρτηση η ένοικος, παραπέμπει στην παλαιότερη ανάρτησή της, σχολιάζοντας, «τη σκότωσε τελικά. Αυτό έχω να πω».


Η ανατριχιαστική μαρτυρία της γειτόνισσας του θύματος στο DEBATER για το έγκλημα στη Δάφνη:


Παρουσίαση του θέματος από δελτία ειδήσεων:








Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι εντός της οικίας που διέμενε στη Δάφνη, αλλοδαπή θανάσιμα τραυματισμένη. Εξετάζεται συγγενικό της πρόσωπο. Διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη – Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που είχαν αγνοήσει τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια