Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ:Οι κάτοικοι στην πορεία κατά της Υπουργειούπολης "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ. Η ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ"

Την Τετάρτη το βράδυ στις 8 πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας κατά της τσιμεντένιας Υπουργούπολης που σχεδιάζει η Κυβέρνηση στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ και διοργάνωσε η δημοτική κίνηση Πολίτες σε Κίνηση με επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη. 

Παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Γιάννης Μουζάλας και Γιάννης Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή με επικεφαλής τον Γιώργο Δαουλάρη, αντιπροσωπεία από το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού και πλήθος κατοίκων.


Στην συνέχεια σε πορεία από τον τόπο της συγκέντρωσης (Πύλη ΠΥΡΚΑΛ στην Ανδρέα Λεντάκη) έκαναν την διαδρομή Πλατεία Υμηττού, Αμισσού, Σμύρνης, Ελευθερωτών, Γυμναστική Ακαδημία, Πλατεία Καλογήρων, Δημαρχείο Δάφνης, Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης. Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν "Πρωθυπουργέ και Δήμαρχε ακούστε το καλά, η υπουργειούπολη θα μείνει στα χαρτιά". Επίσης ακούστηκαν "Κάτω τα χέρια από την ΠΥΡΚΑΛ", "Η ΠΥΡΚΑΛ ανήκει στην κοινωνία και όχι στην Κυβέρνηση και τα Υπουργεία", "Η ΠΥΡΚΑΛ να γίνει πάρκο για τα παιδιά και όχι τσιμέντα για τα λεφτά" και "Δεν θα περάσει".

Πηγή: anatolikiathina.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια