Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ: Συνέντευξη Αν. Μπινίσκου σε Επικοινωνία 94FM: «Επιτέλους εκπληρώνεται ένα αίτημα πολλών ετών του δήμου μας!»


Συνέντευξη Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού στην Επικοινωνία 94FM σχετικά με την δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου στον χώρο της ΠΥΡΚΛ-ΕΑΣ.

Την αναμόρφωση του παλιού εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ στην περιοχή του Υμηττού με τη μετατροπή του σε πάρκο με την προτεινόμενη ονομασία «Ανδρέας Λεντάκης», το οποίο θα αποτελέσει «πνεύμονα» πρασίνου για την ευρύτερη περιοχή και θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες εννέα υπουργείων και άλλων οργανισμών, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην ιστορική βιομηχανική μονάδα.

Η παρέμβαση σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο, ο οποίος μίλησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές, θα απελευθερώσει κοινόχρηστους χώρους για τους πολίτες, δημιουργώντας ένα πάρκο 80 στρεμμάτων κάτι που αποτελούσε εδώ και δεκαετίες αίτημα των κατοίκων.

Ο ίδιος τόνισε πως πρόκειται για «ένα έργο που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα των πολιτών μας» καθώς στη θέση των εγκαταλελειμμένων εγκαταστάσεων θα δημιουργηθούν χώροι άθλησης και αναψυχής…!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια