Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Λαϊκή Συσπείρωση Δάφνης-Υμηττού - Καταγγελία για την αστυνομική βία στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης

 

Λαϊκή Συσπείρωση Δάφνης-Υμηττού

Αθήνα 8-3-2021

Η ένταση της καταστολής, η κρατική βία δε θα μας κλείσουν το στόμα!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει !

Η Κυβέρνηση της ΝΔ αντί να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας του λαού απέναντι στην πανδημία προσπαθεί με την καταστολή να φορτώσει στον λαό τις δικές ευθύνες για την εξέλιξη της πανδημίας και να εξασφαλίσει σιωπηλή ανοχή στην πολιτική της.

Όσο όμως και αν επιχειρεί με την καταστολή και την τρομοκρατία να περιορίσει τις φωνές που στρέφονται εναντίων της δεν θα τα καταφέρει .

Ζητάμε: Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία που έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια τους. Να γίνει επίταξη των δομών του ιδιωτικού τομέα .Να αυξηθούν τα δρομολόγια στα μέσα μαζικής μεταφοράς με νέα οχήματα και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Όλες και όλοι στην σημερινή συγκέντρωση σωματείων εργαζόμενων, ενώσεων αυτοαπασχολουμένων, συλλόγων γυναικών και άλλων φορέων στις 5:30μμ, στα Προπύλαια για να τιμήσουμε την 8 Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια