Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Το Θέατρο Βράχων σε Ιδιώτες!!!



Ανακοίνωση από δημοτική παράταξη Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξή μας ανέδειξε ένα θέμα πρωτευούσης σημασίας, που η Δημοτική Αρχή θέλησε να περάσει στα ψιλά γράμματα, μη ενημερώνοντας, ως όφειλε, το ανώτατο θεσμικά συλλογικό όργανο, αλλά ούτε καν τους επικεφαλής των παρατάξεων, και κατ' επέκταση τους συνδημότες μας. 

Περιμέναμε ότι, έστω στην έναρξη της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος θα ενημέρωνε το σώμα, για την ιδιαίτερα άσχημη εξέλιξη, την εφετειακή απόφαση που εξεδόθη εις βάρος του Δήμου μας και αναγνωρίζει κυριότητα ιδιωτών σε μια έκταση 104 περίπου στρεμμάτων , στα οποία συμπεριλαμβάνεται το Θέατρο Βράχων Βύρωνα-Υμηττού. Η πρωτόδικη απόφαση που ήταν υπέρ των δύο Δήμων εξαφανίστηκε και σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, αναγνωρίζεται η κυριότητα των ιδιωτών σε έναν χώρο με τεράστια σημασία για τον Δήμο μας. 

Ένα θέμα που έπρεπε να είναι πρώτο στην ατζέντα των συζητήσεων και να έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, θα έμενε στο παρασκήνιο, εάν δεν το φέρναμε, ως Παράταξη, προς συζήτηση και δεν πιέζαμε έτσι τον Δήμαρχο να δώσει μια κάποια ενημέρωση. Η υπόθεση αυτή με το Θέατρο Βράχων έχει βάθος, έχει ευθύνες και, δυστυχώς, έχει και μέλλον. Υπάρχουν θέματα που είναι πολύ πάνω από πολιτικές διαφορές και παρατάξεις , και ένας Δήμαρχος που θέλει να λογίζεται Δήμαρχος όλων , θα έπρεπε να μην επιτρέπει σε φοβικά σύνδρομα και μικροπολιτικές να τον εμποδίζουν από το να μας ενώνει σε μια κοινή αγωνία. 

Ως παράταξη δηλώνουμε ότι διαθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις σε έναν κοινό αγώνα για τον σκοπό αυτό και, ταυτόχρονα, ότι δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουμε να «σηκώνουμε το χαλάκι».

19 Δεκεμβρίου 2020
Για τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού

Η επικεφαλής
Όλγα Χριστινάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης

https://politessekinisi.gr/to-theatro-vrachon-se-idiotes/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια