Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αμύντας Δάφνης-Υμηττού: Αθλήτρια της ομάδας βρέθηκε θετική στον κορονοϊό


Συναγερμός στον Αμύντα, καθώς  μετά από τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε, τόσο η ανδρική, όσο και η γυναικεία ομάδα, μία αθλήτρια βρέθηκε θετική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η αθλήτρια μπήκε σε καραντίνα, ενώ πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου Υμηττού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αμύντα ενημερώνει ότι κατά τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων για COVID-19, που έγινε στους αθλητές και αθλήτριες της ανδρικής και γυναικείας μας ομάδας, βρέθηκε θετική μία αθλήτρια, που είναι ασυμπτωματική.

Κατόπιν αυτού και με πρωτοβουλία του Δήμου Δάφνης-Υμηττού έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου της “Πυρκάλ” για προληπτικούς λόγους. Επίσης, ύστερα από επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές εφαρμόζονται όλα τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Για τον Αθλητικό Όμιλο Αμύντα, ο πρόεδρος Άγγελος Ζούπας, ο γενικός γραμματέας Απόστολος Ζαφειρόπουλος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια