Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μάσκες και επείγουσες ενέργειες για την επαναλειτουργία των Σχολείων εν μέσω πανδημίας

Μετά την πρωτοφανή ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα επιβαρύνει τον οικονομικό προγραμματισμό της κάθε οικογένειας, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να προβεί εγκαίρως στην εξασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού μασκών για όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και  το βοηθητικό προσωπικό των σχολείων μας και τη δωρεάν διανομή τους. Την καλούμε, επίσης, να προμηθευτεί τον απαιτούμενο αριθμό αντισηπτικών και όλων των προβλεπόμενων για την αντιμετώπιση της πανδημίας ειδών, υπενθυμίζοντάς της ότι πρόκειται για αναλώσιμα είδη και όχι για «μία κι έξω  φωτογραφική» υποχρέωση. Προφανώς θα πρέπει να οργανωθεί και για το ζήτημα των επαναλαμβανόμενων απολυμάνσεων των σχολικών κτηρίων και να μην περιμένει το κουδούνι του αγιασμού ή των πολλαπλών κρουσμάτων.
Ειδικά ως προς το ζήτημα της καθαριότητας των σχολείων θα πρέπει να αφήσει πίσω της τις όποιες ιδεοληψίες και να δει το πρόβλημα κατάματα.
Για τους «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού»
Η επικεφαλής
Όλγα Χριστινάκη
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης

Οι σύμβουλοι κοινότητας Υμηττού
Ελένη Καρατζά
Ζωή Νάτση
Μάρκος Βεκρής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια