Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δ. Δάφνης-Υμηττού: Εικόνες εγκατάλειψης στο συντριβάνι της πλ. Αγίας Φωτεινής (φωτο)

Απογοητευτική είναι η εικόνα του σιντριβανιού στην πλατεία της Αγίας Φωτεινής, αρμοδιότητας του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να γίνει εστία μόλυνσης για δεκάδες παιδιά που παίζουν καθημερινά στην παιδική χαρά που βρίσκεται μια ανάσα από την πλατεία.


Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου στην aftodioikisi.gr, «οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Παρασκευή, 26/6. Πρόκειται για τον περιβάλλοντα χώρο δίπλα στην παιδική χαρά όπου καθημερινά παίζουν δεκάδες μικρά παιδιά και βρέφη. Η εικόνα παρέμενε ίδια και χειρότερη στις 27/6 ενώ είναι συνηθισμένο φαινόμενο να παραμένουν ακάθαρτα για μέρες τα νερά του συντριβανιού.»


Μάλιστα το πρόβλημα φαίνεται να εξελίσσεται σε χρόνιο, καθώς καταγγελίες για το συγκεκριμένο θέμα γίνονται από κατοίκους της περιοχής ήδη από τον Σεπτέμβριο, χωρίς να έχει γίνει κάποια παρέμβαση από τη δημοτική αρχή.

Δείτε τις πρόσφατες εικόνες:




Εικόνα που τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 μετά από καταγγελία των Πολιτών σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού:

Συνεχίζει βέβαια να είναι ακόμα χειρότερη βέβαια είναι η κατάσταση των συντριβανιών της Δάφνης:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια