Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανοίγει μετά από καθυστέρηση ο θερινός κινηματογράφος Cine Δάφνη


Η Weird Wave, η εταιρία διανομής ανεξάρτητων ταινιών, απ όλα τα μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου, μετά τους χειμερινούς Άστορ και Ανδόρα και του θερινούς Στέλλα και Κάρμεν, αναλαμβάνει και τη διαχείριση του θερινού Δημοτικού κινηματογράφου Δάφνη και εγγυάται την προβολή ταινιών υψηλού επιπέδου, με πολλά αφιερώματα σε σπουδαίους σκηνοθέτες και φυσικά με πολλές καλοκαιρινές κωμωδίες.
Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Cine Δάφνη ξεκινά την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 με την ταινία"ΜΕΧΡΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΘΥΣΕΙ" με τον νέο σταρ του ισπανικού σινεμά Άλεξ Γκαρσία και την Μπελέν Κουέστα από το Casa De Papel σε μια καλοκαιρινή αισθηματική κωμωδία (Ντάνι ντε λα Όρντεν, 2020).

Η ισπανική ταινία περιστρέφεται γύρω από τη Μαρίνα, μια επιτυχημένη διοργανώτρια γάμων που προτιμάει μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις, η οποία περνά μια ερωτική νύχτα με τον Κάρλος. Όταν, όμως, η αρραβωνιαστικιά του τελευταίου βρίσκει επάνω του την κάρτα της, εκείνος αναγκάζεται να της προτείνει γάμο. Για τις λεπτομέρειές του απευθύνονται φυσικά στην Μαρίνα, η οποία αποδεικνύεται… παιδική φίλη της μέλλουσας νύφης.

CINE ΔΑΦΝΗ Δημοτικός Κινηματογράφος
Ηλιουπόλεως 77 & Ηλία Ηλιού 28  Δάφνη, Μετρό Αγ. Ιωάννης & Δάφνη  
Τηλ. 210 9761876  Facebook @dafnicinema

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια