Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μισεί τις μπασκέτες ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού

Περάσαμε από την γυμναστική ακαδημία και η κατάσταση είναι τραγική. Οι μισές μπασκέτες είναι σπασμένες εδώ και χρόνια χωρίς να διαφαίνεται καμία αντικατάσταση τους.

Η κατάσταση είναι ίδια και στο πάρκο Πέτρου και Παύλου όπου εδώ και ένα χρόνο οι σπασμένες μπασκέτες αφαιρέθηκαν χωρίς να αντικατασταθούν ποτέ

Φήμες μάλιστα αναφέρουν ότι οι μπασκέτες απομακρύνθηκαν τελείως επειδή περίοικοι διαμαρτύρονταν οτι τα παιδιά έκαναν φασαρία. 

Ζητάμε άμεσα 

Την αντικατάσταση σε όλες τις κατεστραμένες μπασκέτες (μην ξεχνάμε οτι δυστυχώς έχουν συμβεί και θανάσιμα ατυχήματα απο πτώσεις) και την εκ νέου τοποθέτηση τους στο πάρκο Πέτρου και Παύλου.

Φωτογραφικό υλικό

1) Γυμναστική Ακαδημία

2) Πάρκο Πέτρου και Παύλου

3) Bonus Φωτογραφία - Η ανεπίσημη επίσημη είσοδος της γυμναστικής ακαδημίας, ο δήμος μισεί και τις περιφράξεις προφανώς.

4) Bonus Φωτογραφία - Τα σκουπίδια κάνουν πάρτυ στα σκαλιά προς την εκκλησία Πέτρου και Παύλου ανάμεσα σε γυμνά καλώδια.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια