Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Οι παιδικές χαρές σε Δάφνη-Υμηττό πότε ανοίγουν;


Άνοιγμα των παιδικών χαρών ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον δήμοι ανά τη χώρα καθώς με εγκύκλιό του από 3 Ιουνίου 2020 το υπουργείο Εσωτερικών τους ανέθεσε την ευθύνη για την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων χώρων.
Οι παιδικές χαρές είχαν κλείσει για το κοινό με την έναρξη των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως και καθώς βελτιωνόταν ο καιρός, σε πολλές περιπτώσεις ξεκίνησε κόσμος να μπαίνει μέσα στις παιδικές χαρές ατύπως και πολλές φορές παραβιάζοντας τα κιγκλιδώματα. Στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών θέτει ως προϋπόθεση για την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών «την πλήρωση όλων των απαιτήσεων ασφαλείας», «σε απόλυτη συνάρτηση αφενός των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν ανά περιοχή αφετέρου της πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας που έχουν ορισθεί και ισχύουν». Οι όμοροι δήμοι που έχουν μέχρι σήμερα ανοίξει τις παιδικές τους χαρές είναι: Δήμος Αθηναίων, Δήμος Γλυφάδας, Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Δήμος Παλαιού Φαλήρου (από Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020) Δήμος Αλίμου (από Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020)
ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ (από ;;; 😢😂🤬😭🤗😲😧😮)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια