Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Καταγγελία -Δήμος Δάφνης -Υμηττού: Άφαντος ο δήμαρχος -Σκουπίδια στους δρόμους

Για «εξαφάνιση του δημάρχου Τάσου Μπινίσκου από την περιοχή, καθώς ελάχιστα τον έχουμε δει να κυκλοφορεί από τότε που εξελέγη», κάνουν λόγο σε επιστολή τους στην aftodioikisi.gr και την στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο», δημότες του Δήμου Δάφνης -Υμηττού. Μάλιστα, όπως τονίζουν «εκτός του ότι δεν μπορεί να δει, όπως προεκλογικά τον δήμαρχο στην πόλη, δεν μπορεί να κανείς να τον συναντήσει και στο δημαρχείο. Κάθε φορά που επικοινωνεί κανείς με το γραφείο του δημάρχου, τον στέλνουν στον γενικό γραμματέα, ο οποίος λειτουργεί ως ΄δημαρχεύων’ χωρίς να γνωρίζει καθόλου τα προβλήματα της πόλης».

Και οι δημότες καταλήγουν: «Όμως, δεν είναι μόνο η εξαφάνιση του δημάρχου. Είναι και η πόλη που την έχει παρατήσει, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες να κάνουμε Χριστούγεννα με σκουπίδια στο δρόμο (σ.σ. δείτε σχετική φωτό από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις 27.12.19). Τελικώς, είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι ο προηγούμενος δήμαρχος και νυν γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ Μιχάλης Σταυριανουδάκης δεν έπρεπε να κάνει το παν για να γίνει διάδοχός του ο τελευταίος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του».

Πηγή: aftodioikisi.gr