Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


"Το Χάρτινο σπέρμα" σε αναλόγιο στην Αίθουσα Εκδηλώσεων τ. Δημαρχείου ΥμηττούΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι μαθητές του 2ου έτους του τμήματος υποκριτικής του 92 Art παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Κώστιας Κοντολέων "Το Χάρτινο σπέρμα" σε αναλόγιο,  σε σκηνοθεσία της Έφης Μεράβογλου.


Παραστάσεις: 4 & 5 Δεκεμβρίου στις 19:00
Αίθουσα Εκδηλώσεων τ. Δημαρχείου Υμηττού (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός)

Είσοδος ελεύθερη

«Ένα εισιτήριο παρακαλώ», η κοπέλα στο ταμείο με κοιτάζει παράξενα την ώρα που μου δίνει τα ρέστα. Σκύβω το κεφάλι, προσπαθώ να αποφύγω το βλέμμα της. Έτσι γίνεται πάντα, οι άλλοι με κοιτούν παράξενα κι εγώ σκύβω το κεφάλι κι εξαφανίζομαι όσο πιο γρήγορα μπορώ. Στο σινεμά μπαίνω πάντα μόλις σβήσουν τα φώτα, κάθομαι άκρη- άκρη και φεύγω λίγο πριν ανάψουν. Βαρέθηκα πια τις κλεφτές ματιές τους, τα μισόγελά τους. Είναι στιγμές που αποφασίζω να κλειστώ στο σπίτι, να μην ξαναβγώ έξω. Μα είναι εκεί η γριά η μάνα καθισμένη στην πολυθρόνα, βουβή κι αγέλαστη, πάντα, να πεθάνει λέει θέλει, βαρέθηκε πια να ζει, έτσι απλά το λέει, βαρέθηκε.

Παίζουν :
Κάλλια Γκρίνια, Νάγια Λατσίνου, Γιώργος Γκαλημανάς, Στεφανία Δημακοπούλου, Λία Ντόντου, Μυγδαλιά Ανδρέου, Ανδριάνα Σταυριδοπούλου, Κωνσταντίνα Κούλη, Αινείας Κάζο , Βασίλης Ντόντος, Έφη Μεράβογλου.

Πιάνο: Ελεάννα Σαλαγιάννη
Κιθάρα : Αριστέα Ανύση.


https://www.facebook.com/DafniImittos/