Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Χορευτική αφήγηση του βιβλίου: "12 και 38 γελάστηκες στις 90 μοίρες» στο Μουσείο Μπουζιάνη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 18:30 

Αμφιθέατρο Μουσείου Μπουζιάνη (Γεωργίου Μπουζιάνη 27, Δάφνη) 

Η συγγραφέας Σελένη Γουλίτσα – Φωτιάδη σε συνεργασία με τον Δήμο Δάφνης και την σχολή χορού Dance For Us, by Sissy Pιteli σας προσκαλούν σε μια χορευτική αφήγηση του βιβλίου: «12 και 38 γελάστηκες στις 90 μοίρες» 

Πως καταλήγει ένας νεανικός έρωτας θέμα βιοηθικής; Πως η επιλογή μιας μητέρας να φέρει στον κόσμο ένα παιδί αποτελεί νομικό ζήτημα; 
Ο νεανικός έρωτας, η μητρική αγάπη, οι εμμονές, το κυνήγι για την αναζήτηση της αλήθειας και ένα βαθύ ζήτημα της σύγχρονης κοινωνίας που προβληματίζει, θα μεταφερθούν μπροστά στο κοινό σε αυτήν την χορευτική αφήγηση του βιβλίου. 
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η νομικός, Μαριλένα Χωριτάκη επισημαίνοντας τις αλλαγές στον οικογενειακό χάρτη από τις νέες μεθόδους γονιμοποίησης. 
Η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με βίντεο, χορευτική αναπαράσταση των κεντρικών σκηνών από την ομάδα του Dance For Us, by Sissy Pιteli και σχολια για το βιβλίο και την συγγραφέα από διακεκριμένους ομιλητές:
Μαριέττα Κουρίκα: Ψυχολόγος
Μαριάννα Γκούρου: Κοινωνική επιστήμων με κατεύθυνση Εγκληματολογίας
Κατερίνα Ντόμαλη: Επίκουρη καθηγήτρια Μαιευτικής Γυναικολογίας

Γεωργίου Μπουζιάνη 27, Δάφνη, Αμφιθέατρο Μουσείου Μπουζιάνη (πλησίον μετρό Αγ. Ιωάννης) Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 18:30 Είσοδος ελεύθερη Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944014351

https://www.facebook.com/DafniImittos/