Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Λαϊκή Συσπείρωση: Αυτός ο Λόφος, Αυτά τα Γήπεδα και αυτά τα Θέατρα είναι δικά μας, δεν μπορεί κανείς να μας τα πάρει!

Πρώτα όλοι μαζί βάλανε φρένο στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τον λόφο Κοπανά, παραπέμποντας την λύση του προβλήματος στα αστικά δικαστήρια. Έπειτα όλοι μαζί πανηγύρισαν τις εξαγγελίες της κυβέρνησης που με τα δικά μας λεφτά ήθελε να αγοράσει τα οικόπεδα πίσω από τους «κληρονόμους», αναγνωρίζοντας έτσι την ιδιοκτησία τους.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Λογοδοσίας στις 27/06/2024 που σύμφωνα και με την Δημοτική Αρχή δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως από την κυβέρνηση και πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα γήπεδα της Δάφνης – Υμηττού και του Βύρωνα.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία χρειάζονται την άδεια λειτουργίας των γηπέδων, οι οποίες όμως δεν μπορούν να εκδοθούν καθώς το μισό γήπεδο του Υμηττού ανήκει στους ιδιώτες! Με βάση αυτήν την εξέλιξη οι ομάδες από 1η Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούν να παίξουν στα γήπεδα… και βέβαια η λύση της Δημοτικής Αρχής ήταν να πάρει τηλέφωνα τους ίδιους υπουργούς και περιφερειάρχες.

Πλέον είδαμε όλοι τι σημαίνει να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε άλλους, είτε αυτοί λέγονται δικαστήρια, είτε «παράγοντες» που εχθρεύονται τους αγώνες. Το σύνθημα που κυριάρχησε στις κινητοποιήσεις του λαού της πόλης και έλεγε «Αυτός ο λόφος, αυτά τα γήπεδα και αυτά τα θέατρα είναι δικά μας, δεν μπορεί κανείς να μας τα πάρει!» παραμένει επίκαιρο και ήρθε η ώρα να ακουστεί πολύ πιο δυνατά!

Ούτε να σας περνάει από το μυαλό ότι θα επιτρέψουμε να χαθούν οι χώροι αυτοί. Οι χώροι αυτοί κατακτήθηκαν με αγώνες και με αγώνες θα παραμείνουν στα χέρια μας ώστε να τους απολαμβάνει ο λαός της περιοχής!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια