Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Booking Hill, ένα μέρος μαγικό στη Δάφνη

Της Μαρία Σκαμπαρδώνη

Μέσα σε έναν συνηθισμένο δρόμο της Δάφνης, ξεπροβάλλει ένας παραμυθένιος χώρος γνώσης, γεμάτος βιβλία, λες και βγήκε από κάποια ονειρεμένη χώρα σε μία άλλη διάσταση.

Το Booking Hill είναι ένας σύγχρονος, ευχάριστος χώρος που λειτουργεί ως δανειστική βιβλιοθήκη, καφετέρια και bar, με επίκεντρο της ύπαρξής του να είναι το βιβλίο.

Ένα μέρος που αναβαθμίζει συνολικά ολόκληρη τη γύρω περιοχή και τον δήμο Δάφνης, προωθώντας την αγάπη για το βιβλίο, το σεβασμό για το δημιουργό με τη στήριξη του πνευματικού του έργου.

Πολλές εκδηλώσεις, κυρίως παρουσιάσεις βιβλίου, πραγματοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο, στηρίζοντας προσπάθειες συγγραφέων να ανθίσουν σε έναν τόσο δύσκολο χώρο για τη χώρα μας.

Το Booking Hill αποτελεί έναν θησαυρό, μία τοποθεσία στην οποία χαλαρώνεις πίνοντας ένα ποτό και βρίσκεσαι ανάμεσα στον μαγικό κόσμο του βιβλίου.

Μέσα από σελίδες βιβλίων ταξιδεύεις σε μέρη, δίχως να κουνηθείς από την καρέκλα σου. Σε κόσμους όμορφους, πολύχρωμους, ανοιχτούς. 

Μία τοποθεσία που πρέπει να έχει βγει από τον παραμυθένιο κόσμο του Άντερσεν, από τα πιο περίεργα παραμύθια των αδελφών Γκριμ, το Booking Hill στην οδό Αγίας Βαρβάρας στο δήμο της Δάφνης, αποτελεί έναν σύγχρονο παράδεισο για κάθε βιβλιολάτρη και αναγνώστη που επιθυμεί να μελετήσει σε έναν ζεστό και ήρεμο χώρο.


Η υψηλή αισθητική του χώρου, το πνευματώδες κλίμα, τα τραπεζάκια στα οποία βιβλία είναι
τοποθετημένα, ράφια γεμάτα βιβλία, ακολουθώντας το βήματα σπουδαίων βιβλιοκαφέ του
εξωτερικού, όπως εκείνα που βρίθουν στη Νέα Υόρκη.

Χώρος must για κάθε βιβλιόφιλο που σέβεται τον εαυτό του, μέρος βαθιά ποιοτικό που
προσπαθεί να ξεδιψάσει την αιώνια δίψα, την άσβηστη φλόγα της μάθησης, της γνώσης και
της κατάκτησης της διανόησης.

Υ.Γ.1Το βιβλιοπωλείο Booking Hill στη Δάφνη βρίσκεται επί της οδού Αγίας Βαρβάρας 66.

Υ.Γ.2. Ακολουθήστε το στο Facebook και στο Instagram

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια