Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθιών της φιλοξενίας, επι πενθήμερον, της Τιμίας Χείρας του Αγίου Νεκταρίου Επισκ. Πενταπόλεως.


Η ΔΑΦΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟ ΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/02/24 ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/02/24.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του Ι.Ν. ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗΣ ΔΑΦΝΗΣ, Προεξάρχοντος του Θεοφ. Επισκόπου Ευρίπου κ.Χρυσοστόμου (Εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ.κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ), του Ιερού Κλήρου, των Αρχών, των  Σχολείων & του πιστού Λαού της Πόλεως. 

Η Ενορία μας έχει την μεγίστη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει επι πενθήμερον την Τιμ. Χείρα του Αγ.Νεκταρίου Επισκ. Πενταπόλεως  εκ της Ιεράς Μονής του Αγ.Τριάδος - Αγ. Νεκταρίου Αιγίνης, κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Ποιμενάρχου μας και της Ιεράς Συνόδου.

Καθημερινά θα τελούνται:

Πρωινές Θείες Λειτουργίες (7.30 -9.30 π.μ ),

Ιερές Παρακλήσεις (11 π.μ & 6 μ.μ),

Απογευματινές ομιλίες για τον Αγ.Νεκτάριο (7 μ.μ) από τους:

Πέμπτη 22/2 : π. Γεώργιος Σχοινάς Ι.Ν.Αγ.Νικολάου Φιλοπάππου 

(λόγω ασθενείας κ.Καθηγήτου).

Παρασκευή 23/2 : Γερόντισσα Φιλοθέη Ηγουμένη Ι.Μ.Βρυούλων .

Κυριακή 25/2 : κ.Μανώλης Μελινός Διευθ.

Βιβλιοθήκης Ι.Συνόδου -Θεολόγος. 

Ιερές Αγρυπνίες  (8.30-12.30 μ.μ) ,

με την συμμετοχή πληθώρας Αρχιερέων, 

Ιερέων , Μοναχών , Βυζ.Χορωδιών  και χιλιάδων πιστών προσκυνητών που θα συρρεύσουν από κοντά και μακριά να λάβουν την ευλογία του Μεγάλου συγχρόνου Αγίου Θαυματουργού και Ιατρού.

Ο ΝΑΟΣ θα παραμένει ΑΝΟΙΚΤΟΣ από τις 7:00 Π.Μ έως τις 12:00 Μ.Μ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθιών της φιλοξενίας, επί πενθήμερον, της Τιμίας Χείρας του Αγίου Νεκταρίου Επισκ. Πενταπόλεως.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια