Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Σε χαρούμενο κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024 του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ Δάφνης-Υμηττού

Σε ιδιαίτερα χαρούμενο και ζεστό κλίμα, παρά το κρύο του καιρού, έκοψε την πίτα της την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρ. Δημαρχείου Υμηττού, η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης στον δήμο Δάφνης-Υμηττού «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού».


Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης :

Την πίτα μας κόψαμε την Κυριακή, θερμαίνοντας όχι μόνο την ατμόσφαιρα, αλλά και αυτή τη μόνιμη διάθεση να βρισκόμαστε και να αγωνιζόμαστε.

Οι Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού, έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε ένα ευκαιριακό συναπάντημα επιμέρους συμφερόντων, αλλά μια ζωντανή κίνηση μέσα στην κοινωνία, που ξέρει να διεκδικεί, ξέρει να οραματίζεται, ξέρει να αυτοφιλτράρεται, ξέρει να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης, μιλώντας τη γλώσσα της καρδιάς και της αλήθειας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας που ήταν μαζί μας ΚΑΙ την Κυριακή. Ευχαριστούμε και όσους δεν τα κατάφεραν, αλλά δεν αμέλησαν να μας στείλουν τις ευχές τους, με ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, ένα μέιλ.

Ευχές απηύθυναν στους καλεσμένους μας ο πρ. Υπουργός, Γιάννης Μπαλάφας και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη Φωτεινή», Γιώργος Δαουλάρης. Κοντά μας ήταν, επίσης, από το γραφείο του Νίκου Παππά, ο Νίκος Στάβερης και η Δώρα Μανιάτη, ο πρόεδρος των εμπόρων Δάφνης Υμηττού, Δήμος Ψωφάκης, ο πρόεδρος των ΕΑΣ ΠΥΡΚΑΛ, Παναγιώτης Ρίζος, το μέλος της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Άρης Ρώτας, πρώην δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων του δήμου μας και, κυρίως, όλοι εσείς, οι σταθερά ΥΠΕΡΟΧΟΙ Πολίτες σε Κίνηση

Ο Πάνος Μηλιαράς μας γλύκανε με την υπέροχη, όπως πάντα, γευστική δημιουργία του.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ αναφορά οφείλουμε και θέλουμε να κάνουμε στην ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ παρουσία της νεολαίας των Πολιτών σε Κίνηση, στην οποία, μάλιστα, έπεσε το φλουρί από την κεντρική μας πίτα, σκορπώντας χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα μέλλον που είναι ήδη παρόν.


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια