Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού: Ανακοίνωση σχετικά με τη μη συμμετοχή στις σημερινές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού

 

Παρακαλούμε όπως αναγνωσθεί το κάτωθι κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού και να συμπεριληφθεί αυτό στα πρακτικά και των δύο συνεδριάσεων:

Όπως σας δηλώσαμε γραπτώς από τις 12/12, θεωρούμε απαράδεκτη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε ημέρα πανελλαδικής απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ζητήσαμε την αναβολή της συνεδρίασης και τον ορισμό νέας ημερομηνίας. Οι αιτιάσεις που μας έδωσε ο δήμαρχος περί μη δυνατότητας προσδιορισμού των συνεδριάσεων σε άλλη ημερομηνία, δεν μας κάλυψαν και για αυτό, δυστυχώς, δεν θα συμμετέχουμε στις σημερινές συνεδριάσεις, επαναλαμβάνοντας το αίτημα περί αναβολής τους.

Ως Πολίτες σε Κίνηση, είμαστε σταθερά δίπλα στους εργαζόμενους και στηρίζουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις τους. Επιμένουμε ότι τα δημοτικά συμβούλια έπρεπε να γίνονται πιο τακτικά και να είναι πιο ουσιαστικά.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού
Όλγα Χριστινάκη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Μπόκαρης και Ανδρέας Ανδρουλάκης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια