Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πρόσκληση συμμετοχής στην δράση «Αγαπήστε τα αυτιά σας» την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού

Ο Δήμος  Δάφνης-Υμηττού, το ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) και τα  Δημοτικά Ιατρεία, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την Εταιρεία AKOUSTIKA MEDICA, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε, στη δράση πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης της ακουστικής ικανότητας με τίτλο «Αγαπήστε τα αυτιά σας»,  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού, (Πλ.Ηρώων Πολυτεχνείου 1-Υμηττός)

Η ακουστική αντίληψη μπορεί να οριστεί ως η ικανότητα να λαμβάνουμε και να ερμηνεύουμε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας,  χρησιμοποιώντας τα κύματα της ηχητικής συχνότητας μέσω του αέρα ή με άλλο τρόπο που μεταδίδονται. Η ακοή θεωρείται η σημαντικότερη από τις πέντε αισθήσεις, και αποτελεί το θεμέλιο μέσο για την επικοινωνία, την ομιλία και τη μάθηση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό έλεγχο ακουστικής ικανότητας (ωτοσκόπηση), που θα πραγματοποιηθεί  από συνεργαζόμενο ΩΡΛ Ιατρό.

Απαραίτητη προϋπόθεση  είναι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο ΚΕΠ Υγείας της πόλης μας, τηλ:210-9769598 και ώρες 09:00π.μ. έως 14:00.

Η προάσπιση  και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, είναι ευθύνη όλων μας!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια