Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Καταγγέλονται βανδαλισμοί σε εκλογικό περίπτερο στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Καταγγελία για βανδαλισμό εκλογικού περιπτέρου στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού έκανε ο συνδυασμός  Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή.

Σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο συνδυασμός αναφέρει τα ακόλουθα:«Διαπιστώσαμε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό περίπτερο του Συνδυασμού μας, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Υμηττού.

Είναι προφανές ότι οι βανδαλισμοί αυτοί οφείλονται στον πανικό που έχει προκληθεί από τη δυναμική της υποψηφιότητας του Γιώργου Δαουλάρη ως υποψηφίου Δημάρχου.Καταγγελία στην αστυνομία Προχωρήσαμε σε επίσημη καταγγελία της δολιοφθοράς στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων.Δηλώνουμε απερίφραστα την αντίθεσή μας σε κάθε τέτοιου είδους τραμπουκισμούς.Ενημερώνουμε δε τους «ενδιαφερόμενους»  ότι θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθειά μας για την τελική νίκη και ανατροπή της σημερινής δημοτικής αρχής, μαζί με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν την άνανδρη, φασιστική ενέργεια εναντίον της Παράταξής μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια