Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Γιώργος Δαουλάρης: «Γι’ αυτό κάνουμε ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος…!»

Στο δικαίωμά του να ασκήσει ένσταση προβαίνει ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή» Γιώργος Δαουλάρης, μετά τα αποτελέσματα, αφού μόλις για λίγες ψήφους δεν πέρασε στον β’ γύρο των εκλογών. «Η αμφισβήτηση του αποτελέσματος από εμάς, προκύπτει από την οριακή διαφορά και έρχεται ως φυσικό επακόλουθο. Η Παράταξή μας, Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή, καταθέτει άμεσα ένσταση για επανακαταμέτρηση των ψήφων και επανέλεγχο της διαδικασίας, σύμφωνα με την κείμενη διαδικασία», δήλωσε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές ο κ. Δαουλάρης.

-Δεν μπορώ εγώ να πω στον κόσμο «μην πάτε να επιλέξετε». Δεν μπορώ, όμως, να του πω εγώ και να έχω την ευθύνη για δύο ίδιες περιπτώσεις, ανθρώπων οι οποίες συνδιοικούσαν. Έχουν διοικήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και δεν έχουν διαφωνήσει ποτέ, δεν έχουν διαχωρίσει ποτέ τη θέση τους. Είναι ΝΔ και οι 2 και λέμε «να διαλέξω έναν που δεν διοικούσε». Είναι και οι 2. Διοικούν και οι 2 αυτήν τη στιγμή, όλα τα χρόνια. Ο μεν αντίπαλος τού νυν Δημάρχου είναι 17 χρόνια, είναι πιο πολλά χρόνια στη διοίκηση απ’ ό,τι είναι ο άλλος. 

- Η διαδικασία από το πρωί παρουσίαζε κάποια θέματα, χωρίς να είναι έντονα. Μαθαίναμε ότι κάποιοι, σε κάποια εκλογικά τμήματα, δεν έδιναν το δικό μας ψηφοδέλτιο. Υπάρχουν κάποιες ενστάσεις και μαζεύουμε όλο αυτό το υλικό, για να οργανώσουμε την ένσταση η οποία θα κατατεθεί. Οφείλουμε να κάνουμε την ένσταση, τα ποσοστά είναι μικρά. 

- Καταρχάς, είχαμε μία μεγάλη αποχή, αφού ήρθε μόνο το 45%. Στις προηγούμενες εκλογές, από τους 29.500, ψήφισαν οι 16.000. Τώρα ήρθαν και ψήφισαν περίπου 12.000. Παρατηρούμε μία πλήρη απαξίωση από τη μεριά των πολιτών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια