Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Όλγα Χριστινάκη συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ - Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού


Η υποψήφια Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε Κίνηση, Όλγα Χριστινάκη, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Κόκκινο 105,5 και στην εκπομπή της Αλέκας Ζούμη.

Όλγα Χριστινάκη: "Μιλήσαμε και στο ραδιόφωνο για τον δήμο μας, για εμάς και τη διαδρομή μας, για την ΠΥΡΚΑΛ και την Υπουργούπολη, που η θέση μας παραμένει συνεπής και ξεκάθαρη και για αυτό το αισιόδοξο μήνυμα που υπάρχει, ότι οι πολίτες ψηφίζουν με καρδιά, αυτούς που μιλάνε στην καρδιά τους.

 Έχουμε πολλά ακόμα να πούμε και ακόμα περισσότερα να κάνουμε. ΣΗΜΕΡΑ, όλοι στη συγκέντρωσή μας Πολίτες σε Κίνηση  Δάφνης-Υμηττού στην πλατεία δημαρχείου στη Δάφνη. Στις 8μμ. Θα ειπωθούν αλήθειες και μόνο αλήθειες! Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. 

Ευχαριστώ το ΚΟΚΚΙΝΟ και την Αλέκα Ζούμη για τη συνέντευξη και την φιλοξενία. Ευχαριστώ και τον Παντελή Νταβανέλο για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συνέντευξη."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια