Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Γ. Δαουλάρης: Η συνείδηση της καθεμιάς και του καθενός μας, θα καθοδηγήσει την ψήφο μας

 


Ο υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης Υμηττού, Γιώργος Δαουλάρης, ο οποίος τελικά κατέλαβε την τρίτη θέση και δεν πέρασε στον β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει τα εξής:

“Με αφορμή ψευδή δημοσιεύματα που εμφανίζουν τη Δημοτική μας Παράταξη να υποστηρίζει τον έναν ή τον άλλον από τους υποψηφίους Δημάρχους της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, δηλώνω ξεκάθαρα τα παρακάτω:

Όπως ήδη έχω τοποθετηθεί από την Δευτέρα 9.10.2023, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Α. Μπινίσκος και Ν. Τσιλίφης είναι και οι δυο υπεύθυνοι για όσα βιώνουμε στον Δήμο μας.  Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σας παρουσιάσαμε σαφώς τη θέση μας για το μέλλον του ενιαίου Δήμου μας.  Είμαστε η 1 δύναμη στην εκλογική περιφέρεια της Δάφνης, για μια ακόμη φορά. Όμως, για ελάχιστες ψήφους δεν είμαστε, τουλάχιστον σε αυτή την φάση, στο 2ο γύρο των εκλογών, όπου όπως όλα δείχνουν θα ήμασταν η 1η επιλογή των πολιτών.  Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.  Οι ευθύνες για όσα βιώνουμε ανήκουν και στους δυο υποψηφίους και δεν είμαστε εμείς που θα υποδείξουμε ποιον  θα επιλέξει κάθε μια και κάθε ένας δημότης ή ακόμα εάν επιλέξει να απέχει.

Η συνείδηση της καθεμιάς και του καθενός μας, θα καθοδηγήσει την ψήφο μας.

Για όλους εμάς στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή»: Οι κοι Μπινίσκος και Τσιλίφης αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, δεν εκφράζουν το νέο, δεν μας αφήνουν ελπίδες για κάτι καλύτερο σε ό,τι επιζητούμε ως αλλαγή για τον τόπο μας.

Για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ για όλες και όλους τους χιλιάδες δημότες για την επιλογή τους.

Θα είμαι εδώ, δίπλα σας, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Γιώργος Δαουλάρης”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια