Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Όλγα Χριστινάκη για την συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού στην Πλατεία Υμηττού την Παρασκευή 29/10/2023: "Παλμός και πίστη! Αυτή ήταν η συγκέντρωσή χθες στον Υμηττό."

Όλγα Χριστινάκη για την συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού στην Πλατεία Υμηττού την Παρασκευή 29/10/2023:

Παλμός και πίστη! Αυτή ήταν η συγκέντρωσή μας χθες στον Υμηττό. Στείλαμε μήνυμα δυνατό παντού. Ανυποχώρητοι στα όνειρά μας, ενωτικοί στις διεκδικήσεις μας, αποφασισμένοι να παραμείνουμε σταθεροί στις αξίες μας. Πολίτες σε Κίνηση  Δάφνης-Υμηττού 

Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής δεν θα γίνουν μόνο για να αναδείξουμε ποιος θα νοικοκυρέψει τον δήμο μας που έχει αφεθεί στην εγκατάλειψη και την παρακμή. Θα είναι και ένα δημοψήφισμα για το μέλλον αυτού του τόπου, για το αν θα εξακολουθήσει να χτυπάει η καρδιά των γειτονιών μας ή αν θα γίνουμε λάφυρο στα αδηφάγα σχέδια που θέλουν να μας πνίξουν στο τσιμέντο, στα αυτοκίνητα, στη ρύπανση. Δεύτερη ευκαιρία δεν θα έχουμε. Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας.

Την Τετάρτη, 4/10, στις 8μμ, σας περιμένουμε στη συγκέντρωσή μας στη Δάφνη. Να ακούσετε ακόμα περισσότερες αλήθειες, να μάθετε ακόμα περισσότερους από τους στόχους μας, να νιώσετε ακόμα περισσότερη αισιοδοξία. Γιατί ναι, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !! 

Δείτε το βίντεο από την ομιλία της κας Όλγας Χριστινάκη στην πλατεία Υμηττού:

 

Η κα Όλγα Χριστινάκη θα μιλήσει στην Πλατεία Δημαρχείου της Δάφνης την Τετάρτη 4/10/2023Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια