Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΑΣΟΚ Δάφνης-Υμηττού για την Πρόσκληση της 28ης Οκτωβρίου από τον δήμο Δάφνης-Υμηττού

 

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΟΚ Δάφνης-Υμηττού για την Πρόσκληση της 28ης Οκτωβρίου από τον δήμο Δάφνης-Υμηττού:

Την εποχή που ο φασισμός και τα μορφώματά του δεν αποτελούν ένα φάντασμα του χτες αλλά μια πραγματικότητα του σήμερα, η Δημοτική Αρχή επέλεξε να "ηρωποιήσει" τον δικτάτορα Μεταξά και να δώσει έμφαση στη φράση του και όχι στο Έπος που ο Ελληνικός Λαός έγραψε με μεγαλοψυχία και αυταπάρνηση!

Είναι λοιπόν απορίας άξιο πώς κάποιοι, εργαλειοποιώντας την ιστορία, προσπαθούν να ξεπλύνουν τις φυλακίσεις, τις εξορίες, τη βία και τον τρόμο της "Μεταξικής δικτατορίας"..

Και είναι λυπηρό, αν όχι εξοργιστικό, οι ιθύνοντες νόες αυτής της Πρόσκλησης - Πρόκλησης να την αποστέλλουν εξ ονόματος των πολιτών του Δήμου μας!

Τέλος, να θυμίσουμε στους ανιστόριτους εμπνευστές της Πρόσκλησης ότι τον Ελληνικό λαό την εποχή εκείνη τον ενέπνευσαν οι Ήρωες του 1821, ο Κωστής Παλαμάς, οι γυναίκες της Πίνδου, οι μάνες της Αντίστασης και όχι ο δικτάτορας Μεταξάς!

Η ανάκληση και αντικατάσταση της πρόσκλησης ωστόσο, που επετεύχθη μετά από την κατακραυγή όλου του δημοκρατικού κόσμου του Δήμου μας, δεν απαλλάσσει τους υπεύθυνους.

Για την Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δάφνης-Υμηττού


Ο Γραμματέας

Γιάννης Κωνσταντινίδης


Τα Μέλη

Ράνια Δανιλοπούλου

Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Σωτήρης Παναγόπουλος

Ιωάννης Δραγάτσης

Μαρούλα Τρυφωνίδου

Χρήστος Μικελίδης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια