Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εθνικός Πειραιά: “Ευχαριστούμε τη Δάφνη για την φιλοξενία”

Να ηρεμήσει τα πνεύματα μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έπειτα από το πέρας της αναμέτρησής του με τον ΑΟ Δάφνης θέλησε ο Εθνικός, με την ομάδα του Πειραιά να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τους γηπεδούχους μεταξύ άλλων για την φιλοξενία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό σχετικά με όσα έγιναν χθες (16/09) στο κλειστό «Μιχάλης Μουρούτσος». Η ομάδα μας ευχαριστεί τον επίσημο Α.Ο. Δάφνης για τη φιλοξενία του, καθώς έκανε όσα επιτάσσουν οι κανονισμοί τέλεσης ενός αγώνα και παρείχε στην ομάδα μας όσα χρειαζόταν.

Αναφορικά με το καταδικαστέο περιστατικό, που σημειώθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, τονίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή τα μέλη της επίσημης διοίκησης του Α.Ο. Δάφνης, αλλά και οι παίκτες της Δάφνης έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έγιναν και να αποσυμφωρήσουν την κατάσταση. Μετά την αποχώρηση της ομάδας μας για τα αποδυτήρια παρέμειναν στο σημείο και βοήθησαν με τις ενέργειες τους τις αστυνομικές δυνάμεις, ώστε η αποστολή μας να αποχωρήσει δίχως πρόβλημα από το γήπεδο.

Η αστυνομία από την πλευρά της έκανε τις δικές τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε όσοι προέβησαν σε έκνομες ενέργειες να προσαχθούν και η αποστολή της ομάδας μας να αποχωρήσει με ασφάλεια από το κλειστό «Μιχάλης Μουρούτσος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια