Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Καταγγελία δημοτικής συμβούλου Δάφνης-Υμηττού για επίθεση από αντιδήμαρχο της διοίκησης Μπινίσκου

Σύμφωνα με καταγγελία της κας Βογιατζόγλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του τακτικού δημοτικού συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού της Πέμπτης 7/9/2023 αντιδήμαρχος της νυν Διοίκησης Μπινίσκου άσκησε επίθεση (Λεκτική και σωματική) στην πρώην αντιδήμαρχο και νην δημοτική σύμβουλο κα Αργυρώ Βογιατζόγλου, ακριβώς έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Νωρίτερα υπήρξε ένταση εντός δημοτικού συμβουλίου μεταξύ των συμβούλων της παράταξης Τσιλίφη και Μπινίσκου για το ποια παράταξη στηρίζει το κυβερνών κόμμα στις δημοτικές εκλογές σε Δάφνη-Υμηττό.

Εδώ η καταγγελία της δημοτικού συμβούλου κας Αργυρώ Βογιατζόγλου:

Με μεγάλη μου λύπη είμαι αναγκασμένη να γνωστοποιήσω γεγονός, που διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας την προηγούμενη Πέμπτη 7/9/2023.

Ο υπέρτατος θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Δημοτικό συμβούλιο, που έχω την τιμή να υπηρετώ 9 χρόνια, αμαυρώθηκε από το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Δυστυχώς, δέχτηκα ΠΡΩΤΟΦΑΝΉ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ επίθεση (Λεκτική και σωματική) από Αντιδήμαρχο της νυν Διοίκησης. 

Το Χειρότερο δε απ' όλα είναι ότι πηγαίνοντας εξαιρετικά ταραγμένη να ενημερώσω τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για το γεγονός και μη έχοντας εκείνη τη στιγμή την ψυχική αντοχή να ενημερώσω και το Σώμα, οι παραπάνω, Δήμαρχος και Πρόεδρος ΔΣ, αντέδρασαν με αδιαφορία. Ο δε δεύτερος επικαλέστηκε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (μισό μέτρο ακριβώς), οπότε δεν αφορούσε το Δημοτικό συμβούλιο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την παράταξή μου "Πρώτα η Πόλη μας " και τον επικεφαλής κ.Νίκο Τσιλίφη για την άμεση αποχώρησή μας από την αίθουσα λόγω του γεγονότος. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συμβούλους της Αντιπολίτευση του Δήμου μας , οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα του περιστατικού αποχώρησαν σύσσωμοι!!

Καταλήγοντας, απλώς αναρωτιέμαι, ειδικά για τις γυναίκες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου, πώς μπόρεσαν να ανεχθούν περιστατικό βίας κατά Γυναίκας συναδέλφου τους χωρίς καμία αντίδραση όταν νιώθουν τόσο ευαισθητοποιημένες , όπως λένε, για τους αναξιοπαθούντες, τη Βία κατά των Γυναικών, τα αδέσποτα ζώα...

Τέλος, ας γίνουμε όλοι Ασπίδα, με το να μιλάμε όταν υποστούμε τέτοιου είδους γεγονότα και με το να καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες ώστε να εκλείψει παντελώς η Βία κατά των Γυναικών κι όχι μόνο.


 

Δείτε εδώ το σημείο της συνεδρίασης κατά το οποίο εκτυλίχθηκε το συμβάν: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια