Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εκδήλωση με θέμα «Ο ολιστικός άνθρωπος της ψυχικής υγείας. Η ανάπτυξη δεν τελειώνει ποτέ» – 01.10.2023 Αμφιθέατρο Μουσείου Γ. Μπουζιάνη

 


Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης Υμηττού, στο πλαίσιο εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, διοργανώνουν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 & ώρα 6.00 – 8.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσείου Γ. Μπουζιάνη (Γ. Μπουζιάνη 27 – 31, Δάφνη) ενημερωτική ομιλία με θέμα «Ο ολιστικός άνθρωπος της ψυχικής υγείας». Η ανάπτυξη δεν τελειώνει ποτέ».

Στόχο της εκδήλωσης, με ομιλήτρια την κα Χριστίνα Μπογιατζή, Ψυχολόγο – Παιδοψυχολόγο, Λογοπαθολόγο, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, Ειδική Πραγματογνώμονας Πρωτοδικείου Αθηνών, αποτελεί η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η προαγωγή της διευρυμένης προσέγγισης στην διαδικασία της εξέλιξης του ανθρώπου.

Είσοδος ελεύθερη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια