Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Συγκέντρωση βοήθειας για τις πυρόπληκτες περιοχές της Πάρνηθας από τον Δήμο Αγ. Δημητρίου


Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Πάρνηθα και τις γύρω περιοχές,  συγκεντρώνει, από  σήμερα  Πέμπτη 24 Αυγούστου έως και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, τα παρακάτω είδη:

– Προστατευτικές μάσκες
– Εμφιαλωμένα νερά
– Ξηρά τροφή
– Ισοτονικά, Ηλεκτρολύτες & Φυσιολογικούς ορούς.

Η παραλαβή των προσφορών από τους πολίτες που επιθυμούν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στις πυρόπληκτες περιοχές θα γίνεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 55) και ώρες 8:00 έως 20:00.

Η βοήθεια όλων μας αποτελεί ελάχιστη συμβολή στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από τους συνανθρώπους μας που δρουν στην πρώτη γραμμή για να ελεγχθούν οι πυρκαγιές και να περισωθούν τα τελευταία δάση που έχουν απομείνει στην Αττική”, όπως υπογραμμίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη