Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Συνάντηση Γιώργου Δαουλάρη με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, φίλους-υποστηρικτές της παράταξης



Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον ισόγειο χώρο εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού, η «Πόλη Φωτεινή» του Γιώργου Δαουλάρη προχώρησε σε μια συνάντηση με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, φίλους-υποστηρικτές της παράταξης.

Η ανάρτηση της παράταξης του Γιώργου Δαουλάρη:

Στην όμορφη και «ζωντανή» συνάντηση των μελών της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης, «Δάφνη-Υμηττός, Πόλη Φωτεινή».

Την Κυριακή 2 Ιουλίου, στον ισόγειο χώρο εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού, η «Πόλη Φωτεινή» προχώρησε σε μια συνάντηση με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, φίλους-υποστηρικτές της παράταξης, 100 πυρήνες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δαουλάρης ενημέρωσε τους υποψήφιους για τις εξελίξεις που σημειώνονται σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η παράταξη μπορεί να συμβάλλει.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το χρονοδιάγραμμα και το πλάνο της καμπάνιας των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ενώ αναφέρθηκαν τα θέματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στον ενιαίο Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Δαουλάρης ευχαρίστησε τα υποψήφια μέλη της παράταξης που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και για την προθυμία τους να συμβάλλουν με τις ικανότητές τους και τις καινοτόμες ιδέες τους, στον κοινό αγώνα για το καλό της πόλης μας.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό. 



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια