Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Παραμένει στο ΥΠΕΣ ο Σταυριανουδάκης, αλλάζει γενική γραμματεία

Παραμένει στο υπουργείο Εσωτερικών ο πρώην δήμαρχος Δαφνης-Υμηττού κος Μιχάλης Σταυρακάκης. 
Ο κος Σταυριανουδάκης ενώ το 2019 είχε αποτύχει να εκλεγεί βουλευτής, τοποθετήθηκε άμεσα μετά τις εθνικές εκλογές γενικός γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης. 
Πριν λίγες μέρες, ενώ επιλέχθηκε άλλος ως γενικός γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης(Νάσος Μπαλέρμπας), συστάθηκε νέα γενική γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία και καταλαμβάνει ο κος Σταυριανουδάκης. 

Ο κος Σταυριανουδάκης δήλωσε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα:
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεχίζω το έργο μου για την Τ.Α. από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της νεοσύστατης Γενικής Γραμματείας Αυτοδιοίκησης.

Η Κυβέρνηση στηρίζει, όπως και στην προηγούμενη θητεία της, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εστιάζει ακόμα περισσότερο στην ενίσχυσή της προκειμένου να διαχειριστεί όλες τις επικείμενες προκλήσεις οικονομικές, κοινωνικές, αναπτυξιακές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναγνώριση του έργου που προσέφερα τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια και για την τιμή της ανανέωσης της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια